VÅRA PARTNERS

UTAN DEM VORE DET INTE MÖJLIGT

PARTNERS

COOLER MASTER

Cooler Master PC-byggande är en personlig resa, med passion och själ bakom varje val av komponent. Från små custombyggen till fullkittade gamingrum, vi uppmuntrar varje val att reflektera vem du är. Det spelar ingen roll om du är en student med en tight budget, en designer utan erfarenhet av byggande, eller en veteranmoddare. Cooler Master erbjuder komponenter som inspirerar kreativ frihet för alla.  MasterAir sätter vi nya standarder för design och kvalitet

BESÖK COOLER MASTER

MEDIA PARTNERS

KAPPA BAR

Det första Kappa Bar öppnades i Göteborg i maj 2016. De fem männen bakom – Emil “Heaton” Christensen, Robert Dragovic, Klas Bergqvist, Henric Lettberger och Christoffer Morsing – hade länge saknat en riktig esportbar och det märktes att fler hade känt samma sak då succén inte lät vänta på sig. Redan året efter öppnade den andra Kappa Bar i Stockholm och nu 2021 finns det sju enheter runt om i Sverige och fler skall öppnas inom kort.

Här kan du se sändningarna från Svensk Eracing samtidigt du tar en god hamburgare eller njuter av en kall dryck.

BESÖK KAPPA BAR

ARRANGÖRER

SVENSKA ERACING SÄLLSKAPET

Föreningen har som ändamål att bedriva idrottslig verksamhet, med särskild inriktning att:
Bedriva ungdomsverksamhet i E‐racing. Målet är att brygga över gapet mellan traditionell bilsport och
virtuell racing.

ERACINGSÄLLSKAPET.SE

SAMARBETEN

FORS ESPORTS

FORS eSPORTS startades för att skapa en digital avspegling av racingverksamheten. Sedan starten har FORS eSPORTS vuxit till Skandinaviens största e-racingteam i ovalracing och har för avsikt att bli ledande över hela iRacing-plattformen i Norden.

LÄS MER OM FORS ESPORTS

PLUSFOURSIX AB

Ett mediahus för studio- och liveproduktion. Med över 350 genomförda sändningar till mer än 8 miljoner tittare.

Inspelningsstudio, videoproduktion, streamingstudio, poddstudio, TV-produktion med tillhörande eventlokal för sändningar med publik & event

ESENSTUDIO.COM

SVENSKA BILSPORTFÖRBUNDET

Svenska Bilsportförbundet ingår som ett av alla de specialidrottsförbund som finns inom Riksidrottsförbundet. Svenska Bilsportförbundet ingår även i det internationella bilsportförbundet, FIA.

SVENSK BILSPORT

FÖLJ SVENSK ERACING

DU HITTAR OSS PÅ DESSA SOCIALA MEDIER

ANMÄL DIG OCH BÖRJA TÄVLA

FYLL I VÅRT ANMÄLNINGSFORMULÄR

KLICKA HÄR