PARTNERS

ESEN STUDIO

ESEN Studio är känd för sin erfarenhet, noggrannhet och problemlösning. Framgångsrikt producerar liveinnehåll, evenemang, esport etc. Vi erbjuder dig en studio med all utrustning och erfarenhet som behövs för att sända live eller spela in. Om du redan har en plats har vi också en portabel studio som vi kan ta med var det behövs för att skapa en framgångsrik händelse.

BESÖK ESEN

FORS eSPORTS

FORS eSPORTS startades för ett år sedan för att skapa en digital avspegling av racingverksamheten. Sedan starten har FORS eSPORTS vuxit till Skandinaviens största e-racingteam i ovalracing och har för avsikt att bli ledande över hela iRacing-plattformen i Norden.

BESÖK FORS eSPORTS

VGP – Virtual Grand Prix

  • VGP.SE

VGP (Virtual Grand Prix) är tävlingsavdelningen för Virtuell Bilsport som är en sportgren inom Svenska Bilsportförbundet.

VGP knyter ihop de olika simulatorspelen till en “plattform”.

De flesta simulatorspelen finns representerade men fler och fler tillkommer efterhand.

VGP har funnits sedan 2007.

BESÖK VGP

SVENSK BILSPORT

Vare sig man är amatör eller proffs så finns det något för den som är intresserad av att uppleva motorsporten från förarens perspektiv under mycket autentiska former – allt detta från sin egna hemdator. Så autentiskt att många av verklighetens aktiva elitförare tränar virtuellt för att lära sig banorna – som numera ofta är laserskannade intill millimeterprecision för att fånga varje gupp och variation från verkligheten.

BESÖK SBF

MEDIA PARTNERS

BILSPORT.SE

Läs om Sveriges hetaste bilbyggen och möt människorna bakom dem! I Bilsport får du inspiration och tips för att ta din egen bil till en ny nivå.

Varje utgåva lyfter nyheter, motorsport, tester, bilbyggen, reportage från de senaste eventen, mässor och tävlingar. Den här tidningen passar dig perfekt om du älskar att läsa om de där bilarna som har det där lilla extra.

BESÖK BILSPORT

KAPPA BAR

Idéen till Kappa Bar föddes hos grundarna 2014 men det skulle dröja ytterligare två år av hårt arbete innan dörrarna till det första Kappa Bar öppnades i Göteborg i maj 2016. De fem männen bakom – Emil “Heaton” Christensen, Robert Dragovic, Klas Bergqvist, Henric Lettberger och Christoffer Morsing – hade länge saknat en riktig esportbar och det märktes att fler hade känt samma sak då succén inte lät vänta på sig

BESÖK KAPPA BAR

Vi har många bra möjligheter för företag att synas i våra produktioner. Ta kontakt med oss direkt eller titta igenom vår presentation här.

ENGAGERA DIG

Vill du vara med och tävla eller bara snacka Eracing ta och anslut dig till vår discord server https://discord.gg/DURKYjZ

Eller följ oss på sociala medier här nedan