Från den första tävlingen vi genomförde så har Cooler Master varit med och stöttat Svensk Eracing. Deras engagemang och stöd har varit otroligt viktigt för att vi kunde fortsätta satsa och växa.
Förutom det förlängda partnerskapet med ligan kommer vi också få se Linus Broström för FORS eSPORTS ratta Coller Master-bilen.
“Det är fantastiskt att få vara med och se framtidens stjärnor inom eracing växa fram. Med Plus46 bakom sändningarna kommer det bli en rafflande fartfest att följa under säsongens gång. Och vi ser som vanlig fram emot Linus framgångar i serien” Fredrik Rosenvik, Cooler Master
Svensk Eracing kommer att sända över 40 timmar racing under säsongen från studion hos PlusFourSix i Bromma. Tittarna kan följa loppen via Youtube, Twitch och Facebook. Sändningarna innehåller flerkameraproduktion med expertkommentatorer och intervjuer med förare.
“Nu har vi samarbetat med Cooler Master sedan starten, och därför känns det extra roligt att vi får fortsatt förtroende. Grunden för ett bra samarbete är redan på plats, och vi ser fram emot att komma i gång med sändningarna imorgon, säger” Christer Körnbäck, Svensk Eracing
Missa inte den rafflande säsongpremiären imorgon Torsdag 20:00.
Följ premiären i GT3 serien på www.twitch.tv/svenskeracing