OM BILDER KUNDE TALA!
Denna bild säger egentligen allt om igår på Phoenix Raceway.
Alexander Arildsson ledde stora delar av racet och körde fantastiskt stabilt under hela kvällen. Han fick dock nöja sig med att komma 2:a efter pace-caren i stora delar av racet.
När väl gulflaggan byttes till grönt var det Alexander Arildssons och team FORS eSPORTS kväll från början till slut. Vi hade en FORS eSPORT-ledartrio bestående av Alexander Arildsson, Linus Broström och Marcus Hagman som tämligen ohotad kontrollerade ledningen.
Jocke Sjöö och Erik Blixt utmanade Hagman om 3:e platsen några gånger, men i slutändan var det team FORS eSPORTS som segrade.
Ut på sista varvet vad det otrolig dramatik då Jocke Sjöö tappade kontrollen på bilen med sin oerhört slitna däck och gick runt. Kaoset var ett faktum och det hände mycket på sista varvet.
Man kan beskriva kvällen i korta ordadrag som kaotisk med många cautions som avgjordes med en rafflande uppgörelse med en masskrasch under sista varvet
En stor kontrast mot förra ovalracet på Nashville, men omväxling förnöjer. 🙂
🏁🏆🍾ETT STORT STORT GRATTIS till Alexander Arildsson för FORS eSPORTS som därmed vinner sitt 2:a race i Svenska Eracingligan.
Missade du racet kan du se repriserna här: