VÅRAN VISION

Svensk Eracing vill ge den växande simulatorracingen i Sverige en plattform att mötas, tävla och växa.

Det nya Eracing initiativet kommer att använda ett ligaformat som syftar till att öka antalet deltagare, fans, engagemang och kunskap om elektronisk racing. Satsningen kommer att ha flera olika spel och nivåer på ligorna för att alla ska kunna delta och tävla. Eracing är ett format som sponsorer och tittare kan känna igen från offline racing. Därför har ett tydligt format och sponsormöjligheter skapats med liknande alternativ, bland annat sponsra en egen cup, bil, repris eller bli sponsor till hela Svensk Eracing.

FORS eSPORTS

Startades för ett år sedan för att skapa en digital avspegling av racingverksamheten. Sedan starten har FORS eSPORTS vuxit till Skandinaviens största e-racingteam i ovalracing och har för avsikt att bli ledande över hela iRacing-plattformen i Norden.

ESEN eSports

Ett av Sveriges största esportbolag med en komplett infrastruktur för esport vilket innefattar egen esportarena, eventlokal, turneringsplattform, studio och tv-produktion med över 250 sändningar i ryggen. ESEN eSports är experter på liveproduktion och står bakom Nordens största esportturnering ”King of Nordic” under eget varumärke, men tar även på sig externa produktionsuppdrag för arrangörer och spelutvecklare.

Vi har många bra möjligheter för företag att synas i våra produktioner. Ta kontakt med oss direkt eller titta igenom vår presentation här.

ENGAGERA DIG

Vill du vara med och tävla eller bara snacka Eracing ta och anslut dig till vår discord server https://discord.gg/DURKYjZ

Eller följ oss på sociala medier här nedan